Friday, January 11, 2013

Kenangan Dengan Chef Cilik :)

Ramai yang tahu saya join Chef Cilik musim pertama...
Walaupun hakikatnya saya tak derlah berminat sangat masuk TV ni...
Segan pun ya :p

So, untuk musim kedua ni walaupun saya ada menerima call untuk datang ujibakat...
Saya menolak dengan baek...
Dan Anaqi sangat bersungguh suh join dengan dier kali ni... Sebab Chef Cilik terbaru terbuka untuk kanak-kanak sehingga 12 tahun...

Saya kata "NO"...
Sebab saya dah rasa bagaimana panasnya itu konsep "SHOOTING"...
Serik... asalnya memang sangat serik...

Tapi pada masa akan datang...
Kalau berkesempatan dan berkesesuaian...
Boleh jer join. Tapi untuk rancangan lain ler...
Hmmmm...


Trauma "SHOOTING"... Tu amat berbisa sebenarnya...
Hanya mereka yang pernah melaluinya akan memahaminya :)

7 comments:

mama tisya said...

citer la psl trauma shooting tu...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ye.. ila tahu..ila paham... kalau ila pun serik.. kalau hsbd ila ada sekali dah lama dia suruh balik :(

azelyusoff said...

madam ayu citer la pasal trauma shooting tu. nak tau jugak

Mama Zharfan said...

me memang tak sanggup...lg pun tak reti msk hehhehe

- zuriey - said...

trauma apa.. kena repeat banyak kali ke

Wan Amira said...

kalau anaqi bersungguh apa salah nya sebab tahun depan dia form 1 :) mungkin kali ni mereka dah improve ..

Ezna said...

me tak minat nak masuk chef cilik lepas u cerita....:-)